Even voorstellen

0aaa4dad489332cdc3764140ef90dfed

Madelon van Kooten 1968

Op de Vrije Universiteit in Amsterdam werd ik doctorandus in Cultuur Organisatie & Management.

Daarvoor studeerde ik Personeel en Arbeid aan de Hogeschool van Amsterdam en daarna volgde ik verschillende opleidingen om mensen beter te kunnen doorgronden en hoe je je dromen kunt ontdekken en realiseren.

Onder andere deed ik de twee jarige opleiding NLP Practitioner en Master (bij het IEP in Nijmegen). Vervolgens nog een jaar NLP & gezondheid (IEP). Tijdens mijn werk als loopbaanbegeleider deed ik de Insights Discovery Accreditatie training (werken met persoonlijkheidsprofielen: ), de vierjarige opleiding ECO-Intention en een opleiding in Intuïtieve ontwikkeling. Met name deze laatste twee opleidingen hebben veel verdieping gegeven aan de eendaagse workshop.

Na vijf jaren werken als organisatie-onderzoeker en -adviseur ben ik in 2000 gestart met het bureau Morgenster. Eerst, samen met Frederike Dekkers vanuit de Singel in hartje Amsterdam, later in Haarlem en Vogelenzang (dichtbij Haarlem).

De afgelopen 17 jaar heb ik vele mensen begeleid om te ontdekken wat hen werkelijk beweegt en gelukkig maakt. Dat ontdekken kan prima in een dag. Op het moment dat je weet wat je te doen staat, komt er een unieke, inspirerende energie vrij. Deze energie kun je leren behouden en richting geven.

Naast de loopbaanbegeleiding en de coaching begeleid ik mensen en organisaties met energetisch ondersteuning. We noemen dat het balanceren van organisaties en natuurgebieden. Daarmee zorg ik voor een betere energie en het versterken van het zelforganiserend vermogen. Ik vind het interessant en inspirerend werk dat steeds meer in de belangstelling komt te staan, onder andere door de vele wetenschappelijke bewijzen die er inmiddels zijn voor de invloed van energie op onze werkelijkheid (lees o.a. ‘Het veld, Lynne MacTaggert’).